Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Boer’nschuure; van dierenvoer tot visspullen tot tuingereedschap


Gepubliceerd op 14-11-2017 13:47

Boer’nschuure; van dierenvoer tot visspullen tot tuingereedschap

REGIO – Sinds januari 2005 runnen Jan en Gerrie Vels de Boer’nschuure in Wapenveld. Bij Jan en Gerrie kan men terecht voor onder andere dierenvoer voor huisdieren en boerderijdieren.

Maar de Boer’nschuure heeft een nog veel ruimer assortiment, denk daarbij aan tuingereedschap, klompen en laarzen. In het voorjaar en de zomer verkopen Jan en Gerrie ook plantjes voor in de moestuin, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en spullen voor beregening van de tuin. “Daarnaast hebben we ook een ruime sortering hengelsportartikelen, lokvoer, maden, wormen en meelwormen in ons assortiment”, vertellen Jan en Gerrie Vels.

De Boer’nschuure bezorgt ook gratis aan huis. “Ook in Hattem. Op dinsdag- en vrijdagmiddag bezorgen wij dan. En dat kost onze klanten inderdaad niets extra’s. En als we een product een keer niet op voorraad zouden hebben, dan kunnen we ook heel snel leveren. Dan hebben we de volgende dag het product al in huis. Wij vinden service namelijk erg belangrijk. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden, vinden wij”, aldus Jan en Gerrie.

En als u geen tijd heeft om naar Wapenveld toe te gaan? Geen probleem. Want men kan bij de Boer’nschuure ook online bestellen.

Boer’nschuure Vels
Stationsweg 32 Wapenveld
Tel. 038-4470757
www.boerenschuurevels.nl
info@boerenschuurevels.nl

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem