Algemeen

< Terug naar algemeen

CD-presentatie RenÚ Diekman in Bethel


Gepubliceerd op 13-11-2017 14:47

CD-presentatie RenÚ Diekman in Bethel

HATTEM – Op 25 november, aanvang 20.00 uur, houdt de bekende Hattemse zanger René Diekman een presentatie van zijn nieuwe cd in Bethel, gevestigd aan de Hessenweg 84 in Hattem. Zijn nieuwe cd heet Road to Salvation, inmiddels de derde cd die door Diekman wordt uitgebracht. De cd is in juni uitgebracht onder het platenlabel Ecovata.

René Diekman is een geboren en getogen Hattemer. Met de CD Road to Salvation keert de zanger, die tegenwoordig in Wapenveld woont, na jaren van afwezigheid terug op het gospelpodium. In 2007 debuteerde hij met de CD Only believe met covers van gospels die vooral door Elvis Presley bekend zijn geworden. “Ik ben zelf een enorme fan van Elvis. En eigenlijk van de gehele muziekstijl uit de 60’er en 70’er jaren”, vertelt René Diekman. Een jaar na zijn eerste cd verscheen het tweede album, He touched me, met een mix van bekende gospels en speciaal voor René geschreven songs.

Road to Salvation, geproduceerd door Wim Pols, is een plaat met oude gospels uit het repertoire van Homecoming artiesten die te horen en te zien zijn op de dvd producties van Bill en Gloria Gaither. De cd kost 15 euro en is op dit moment al te koop in de winkels én uiteraard ook tijdens de cd-presentatie. Tijdens de presentatie is er ook een hapje en een drankje.

René Diekman heeft bij het uitbrengen van de cd veel hulp gehad van onder meer sponsoren, waaronder BONFIX B.V. (The Fitting Factory),  Fix4you Montage- en aftimmerwerk, Twice in a Life Time, Diesignloods, Diekman Schoonmaakdiensten, Diekman Computer Services, Loods Hattem olietonnen, logo’s en lichtletters, Euronics Visser Wapenveld, KRC Van Elderen Accountants,  Hoveniersbedrijf Jasper Fijn, PBA Innovate B.V.,  Marcel Senz Fotografie, Man Hattem, Stoffer Stoffering, Voegersbedrijf Ter Velde, Dutherma , Hilbert Steen Redeker - PR en Marketing. (Stichting Gospel Factory). Kijk voor meer informatie over de nieuwe cd op www.renediekman.nl.

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem