Algemeen

< Terug naar algemeen

Carnaval op De Vlonder


Gepubliceerd op 12-02-2018 15:13

Carnaval op De Vlonder

HATTEM - De Vlonder was afgelopen donderdag in carnavalssfeer en -kleuren gebracht door ouders van de ouderraad.  Kinderen en leerkrachten mochten verkleed op school komen en aan dit verzoek werd door velen gehoor gegeven.

In de groepen werd eerst de achtergrond van het carnaval vieren verteld en rituelen en gebruiken werden uitgelegd. Verder was er een afwisselend programma met onder andere een modeshow met als motto; wie heeft de gekste, origineelste of creatiefste outfit aan. Diegene die won kreeg de wisseltrofee voor een jaar mee naar huis.

Er was hoog bezoek van Jeugdprinses Elvira van de Tolhekkers uit Hattemerbroek. Samen met Amy hebben zij ook nog een spetterend optreden als dansmariekes gegeven. Daarna werd er feest gevierd, in een lange polonaise door de hele school en samen dansen/hossen. Als klap op de vuurpijl kregen alle kinderen een heerlijk patatje, gesponsord door ’t Knienhol. Alle ouders waren het laatste half uur welkom om te komen kijken of mee te vieren. Voor foto’s van het feest kan men een kijkje nemen op de Facebook-pagina van De Vlonder.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem