Algemeen

< Terug naar algemeen

Chocoladefestival gaat records breken


Gepubliceerd op 09-10-2017 09:50

Chocoladefestival gaat records breken

HATTEM - Hattem wordt op zaterdag 14 oktober omgetoverd tot de lekkerste stad van Nederland! Met meer dan 60 deelnemers is de binnenstad van Hattem van 11.00 tot 17.00 uur in handen van vele kunstenaars, professionals en amateur liefhebbers die allemaal 'iets' met chocola hebben en kunnen laten zien.  Er zijn ook een aantal kinderattracties aanwezig, zoals een draaimolen en mini auto’s die rondjes rijden. Ook kunnen kinderen in de Dijkpoort een schilderijtje maken met chocola, en kunnen kinderen geschminkt worden.

Uiteraard kan iedere liefhebber van chocolade zijn/haar ogen uit kijken op deze dag, van prachtige demonstraties tot creatieve workshops , van gewone chocolaatjes tot bijzondere gerechten. Iedere deelnemer zal op zijn eigen wijze  jong en oud meenemen in de heerlijke wereld van chocolade.

Eén van de spectaculaire deelnemers is Milka, die eindelijk naar Hattem komt met de bekende paarse koe, een grote demonstratiewagen en de nieuwste soorten combinaties. Veel amateur chocolade kunstenaars maar ook professionals als oud kampioen Arthur Tuytel, geven demonstraties over het werken met het bruine goud. 

De rijen kinderen bij  de kapsalon zullen er ook dit jaar weer ongetwijfeld zijn; dankzij de creaties van deze haarkunstenaars lopen weer vele kinderen met prachtige creaties in pure, bruine of witte chocola door Hattem als het ze lukt om een plek in een stoel te bemachtigen.

Natuurlijk is er ook muziek in de winkelstraten, en vindt het stadsomroepersoncours plaats bij de molen. Een mooier afscheid had Adri Ras zich niet kunnen wensen bij deze 10de editie van het grootste Chocoladefestival van Nederland.  Jeroen en Agnes Kikkert, de nieuwe eigenaren van Bonbon Atelier A3, kunnen met een gerust hart de organisatie samen met Rond Uit Hattem overnemen.

Rond Uit Hattem, Callebaut, Albert Heijn, Lions Club Hattem, ondernemers uit Hattem en uiteraard Bonbon Atelier A3 leveren dit jaar een bijdrage in geld of middelen, waardoor Hattem wederom het grootste, gratis  en unieke heerlijk Hattems Chocoladefeest kan houden.

Meer informatie is te vinden op www.ronduithattem.nl of www.chocoladefestival.nl  en het laatste nieuws kan u volgen op de facebook pagina www.facebook.com/ChocoladefestivalNederland.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem