Algemeen

< Terug naar algemeen

De Dijkpoorter gaat online samenwerking aan


Gepubliceerd op 11-01-2019 09:22

De Dijkpoorter gaat online samenwerking aan

HATTEM – De Dijkpoorter gaat ook online de krachten bundelen met andere uitgevers. De vernieuwde website van De Dijkpoorter krijgt per 1 februari een totaal ander uiterlijk. “En we gaan daarin nadrukkelijker samenwerken met de websites van BrugMedia, waaronder de Swollenaer en De Brug en de Schaapskooi. Zo krijgt iedereen ‘gewoon’ het lokale nieuws online te zien, maar kun je met 1 druk op de knop ook het nieuws uit onder andere de gemeentes Heerde, Zwolle en Epe zien”, zo legt Wilfred Willemsen, uitgever van De Dijkpoorter uit.

Wat betreft de papieren editie van De Dijkpoorter verandert er niets. “Dat blijft gewoon zoals het is. Wel willen we meer toe naar een uitgebreidere Dijkpoorter de komende jaren. Het laatste jaar hebben we meer dan de helft van het aantal edities dikkere Dijkpoorters kunnen brengen. Dat hebben we te danken aan de hoeveelheid kopij die we binnen krijgen, maar ook juist door de hoeveelheid advertenties. Ondernemers en andere organisaties krijgen direct reacties op hun advertenties en daar gaat het natuurlijk om”, vertelt Wilfred Willemsen.

De stap die nu online gemaakt gaat worden is een logisch vervolg. “Online waren wij nog niet erg actief. We richtten ons veel op de papieren editie, dus voor ons valt er online nog een hele wereld te veroveren. En de samenwerking met de BrugMedia is dan een logische, aangezien we met onze papieren kranten al lang samenwerken. Zo kunnen ondernemers tegen een veel schappelijker tarief advertenties doorplaatsen in andere kranten. Dit doen we onder de noemer IJsseldeltacombinatie. De websites van BrugMedia staan als een huis en ik sluit me daar graag bij aan. Ook hierin kunnen we veel voor de ondernemers betekenen. Online kunnen we veel reclame maken voor de Hattemse ondernemers. Dat kan middels advertorials, online advertenties, Facebook-acties en redactionele artikelen. Als de ondernemers hier vragen over hebben, kunnen zij hiervoor uiteraard terecht bij mij via wilfred@uitgeverij-jupijn.nl of 06-21844993”, besluit Willemsen.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem