Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Dertig jaar Ten Have’s viswinkel in Hattem


Gepubliceerd op 10-01-2018 09:08

Dertig jaar Ten Have’s viswinkel in Hattem

HATTEM - De tijd gaat snel. In 2013 werd het vijfentwintigjarige jubileum gevoerd en in het aankomende weekend, op 14 januari, valt  het dertigjarige jubileum van de viswinkel. Dertig jaar vormen Aart en Hendrika de vertrouwde gezichten in de Achterstraat.

Nog steeds zijn Aart en Hendrika enthousiast over hun start op donderdag 14 januari 1988. Voor dit stel was het een hele onderneming om de viswinkel over te nemen van Janny Timmerman en haar man Peter van de Heuvel. Voor de oudere Hattemers zal wellicht de naam Eghuizen meer bekend zijn, maar dat is omdat deze familie daarvoor langere tijd de viswinkel runden.

Voor Aart en Hendrika is het van groot belang de traditie van kwaliteitsvis leveren aan hun klanten hoog te houden. Aart komt ook uit een echte visfamilie die al generaties lang in de visbewerking zat. Op twaalfjarige leeftijd begon Aart al met het vouwen van de palingdoosjes en op vijftienjarige leeftijd ging Aart definitief de visbewerking in. Toen Aart en Hendrika de viswinkel startten, heeft Hendrika zich direct toegelegd op het product haring, maar dan wel vers van het mes. Aart voegt toe dat wil je in de vishandel iets betekenen dan moet je eerst zorgen voor goede basisproducten. En vooral deze basis zorgt ervoor dat hun viswinkel bestaansrecht heeft gehouden. Daarnaast doen Aart en Hendrika er alles aan om in te spelen op de wensen van de klant. Naast experimenten met exotische visbereidingen met recepten voor wokken, blijven de traditionele producten van groot belang. Onze haring wordt door de klanten zo gewaardeerd omdat ze vers van het mes is. Tegenwoordig hebben Aart en Hendrika zich ook toegelegd op vers gerookte visproducten, waaronder zalm, paling en makreel.

Met het dertigjarige jubileum voor de deur, willen Aart en Hendrika de klanten verwennen met een paar acties. Zo zal van zaterdag 13 januari tot en met zaterdag 20 januari de zoute haring worden aangeboden voor 1 euro. Natuurlijk geldt wel, zolang de voorraad strekt. Want “OP = OP”! Voor woensdag 17 januari hebben zij de actie vier lekkerbekjes met gratis patat frites voor 10 euro. Op donderdag 18 januari wordt een bucket kibbeling met gratis saus en gratis patat frites aangeboden voor 12,50 euro. Ieder is natuurlijk hartelijk welkom om te genieten van de aangeboden acties.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem