Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Elferink Schoenen is verkozen tot 1 van de 50 beste schoenenzaken


Gepubliceerd op 16-04-2018 13:16

Elferink Schoenen is verkozen tot 1 van de 50 beste schoenenzaken

HATTEM - Vakblad TRED heeft de 50 beste schoenwinkels van Nederland verkozen. Elferink Schoenen -met winkels in Raalte, Hattem, Kampen en Emmeloord-  is één van die 50! De lijst bestaat uit schoenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden en wordt gevormd door inzendingen uit de gehele schoenenbranche zoals fabrikanten, agenten en leveranciers.

Elferink Schoenen wint de prijs voor de eerste keer. Echt een enorme eer, zegt Niels Elferink, eigenaar van de Elferink winkels, helemaal als je bedenkt dat er in totaal zo’n 3.000 schoenenzaken in Nederland zijn. Een fantastische prestatie van al onze vakkundige verkoopmedewerksters en de rest van ons team!

“Elferink, een onderneming die vooruit kijkt”

Tijdens de verkiezing krijgen de schoenzaken punten voor hun assortiment, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, online activiteiten en innovatief ondernemerschap. Vakblad TRED beschrijft Elferink Schoenen  als “een onderneming die vooruit kijkt”. Niels: Stilstaan is achteruit gaan. Blijven ontwikkelen is belangrijk. Elferink Schoenen opende afgelopen maart een nieuwe winkel in Emmeloord en heeft onlangs Hafkamp Schoenen in Dronten overgenomen.

In april 2017 begonnen ze met het eigen Voetencentrum Elferink. Een gouden greep volgens Niels; klanten wisten de weg al naar Elferink Schoenen te vinden voor comfortschoenen, maar nu kunnen we ook hun voetproblemen oplossen.

Op zaterdag 21 april viert Elferink Schoenen dit succes met al haar klanten. Er staat die dag voor elke klant een leuke verrassing klaar.

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem