Sport

< Terug naar sport

Fietsspeciaalzaak Gaperslanden nieuwe sponsor v.v. Hattem


Gepubliceerd op 09-02-2018 12:30

Fietsspeciaalzaak Gaperslanden nieuwe sponsor v.v. Hattem

HATTEM - Het gaat goed met de vv Hattem. Steeds meer leden voetballen met plezier op ons mooie sportpark met een prachtig aangepaste kantine. Wij kunnen dat nog steeds aanbieden voor de laagste contributie in de omgeving, omdat we het werk met zo veel sponsoren doen”, zo laat de voetbalvereniging weten. Eén van de nieuwe sponsoren is Fietsspeciaalzaak Gaperslanden.

Eigenaar Roel Veltkamp vertelt: “In 1996 is de fietsspeciaalzaak gevestigd in de Hattemse wijk Gaperslanden en Roel Veltkamp kreeg daarbij na twee jaar hulp van fietsspecialist Richard Mooy (39) en in 2011 monteur Jeffrey (25). De zaak is inmiddels na een grondige verbouwing in 2010 uitgegroeid tot een echte speciaalzaak met alles op het gebied van de fiets en gespecialiseerd in elektrische fietsen.”

Bij Fietsspeciaalzaak Gaperslanden verkoopt men stads-, tour-, sport en elektrische fietsen van uitstekende kwaliteit. Tegemoetkomende aan de wensen van de klant en een perfecte service zijn een vanzelfsprekendheid. Richard heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de reparatie van ATB- en racefietsen. Terwijl in de beide winkels, ook bij Veltkamp Tweewielers, de elektrische fietsen een specialiteit is geworden voor de Veluwe. In het assortiment vindt men onder meer de bekende merken Sparta, Trek, Gazelle, Batavus, Rih en Swittz. “In totaal werken wij met een vijftal mensen waarvan een ieder gespecialiseerd op het gebied van e-bike's”, besluit Roel Veltkamp. (Foto: Marcel Senz Fotografie).

 

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem