Sport

< Terug naar sport

Goud en brons voor turnsters Hanze Gym Hattem


Gepubliceerd op 13-03-2018 09:09

Goud en brons voor turnsters Hanze Gym Hattem

HATTEM - Op zaterdag 3 en zaterdag 10 maart waren de tweede plaatsingswedstrijden van de vijfde divisie. Namens Hanze Gym Hattem deden veertien turnsters mee. Zaterdag 3 maart mochten de bovenbouw meiden in de categorie Junior supplement F hun wedstrijd turnen. Joëlle liet vooral op balk (2e) en vloer (2e) strakke oefeningen zien. Deze stabiele wedstrijd leverde haar de bronzen medaille op. Milou sprong knap over de pegasus heen en liet een mooie vloeroefening zien. Zij eindigde op de veertiende plaats.

Op zaterdag 10 maart was het de beurt aan de onder- en middenbouw. In de eerste wedstrijd startten de jongste meiden. Jente turnde vooral op brug sterk met de derde plek en eindigde op de 18e plek in het eindklassement. Ook bij Sanne van Hoorn was de brug het sterkste toestel met de tweede plaats. Ze eindigde in de meerkamp als 10e. Anne turnde juist op de balk heel netjes en werd daar tweede en vijfde in de meerkamp. Sanne Oude Alink turnde op alle toestellen goed en eindigde op de 14e plaats. Ook Lotte liet overal mooie oefeningen zien en eindigde op de 18e plaats. Yanoah eindigde op plek 19 met de vierde plaats op de brug. 
Als laatste waren Tess, Zhyan en Susan aan de beurt. Tess en Zhyan lieten in de pupil 2 D2 veel vooruitgang zien en waren allebei vooral sterk op vloer en brug. Ze eindigden als 17e en 15e. Susan kreeg bij de Jeugd 1 D2 de gouden medaille omgehangen. Ze turnden op alle toestellen foutloos en blonk uit op de vloer met de tweede plek.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem