Sport

< Terug naar sport

Hatto-Heim haalt uit tegen Rouveen


Gepubliceerd op 16-04-2018 19:28

Hatto-Heim haalt uit tegen Rouveen

HATTEM – SV Hatto-Heim heeft zaterdag een ruime overwinning geboekt. Het team van Erwin Brem liet na rust weinig heel van SC Rouveen. Na een razendsnelle treffer van Maarten Teuben in de eerste helft, kwamen de geelblauwen in de tweede helft op stoom. Door doelpunten van Jelmer van der Velden, Christian de Vries, Joep van Apeldoorn, Maarten Teuben en Elnathan van Dijk liep de score op naar een 6-0 overwinning.

“Het is fijn dat we onszelf weer belonen”, oordeelde trainer Erwin Brem na de wedstrijd. “We blijven nu meedoen in de competitie. Daarbij is het lekker dat er vijf verschillende spelers scoren.” Hatto-Heim schoot uit de startblokken. Al in de eerste minuut opende Maarten Teuben op aangeven van Peter Sikkema de score. Rouveen reageerde met twee snelle kansen, maar deze werden niet benut. Hatto-Heim domineerde de eerste helft, maar vergat het overwicht om te zetten in doelpunten. Na rust bleef Hatto-Heim de wedstrijd domineerde en wist dit nu ook om te zetten in doelpunten. De score liep snel op en de scoringsdrift hield op bij 6-0.

“Door de overwinning blijven we meedoen voor de bovenste plaatsen. We bekijken het nu van week tot week. We moeten deze lijn doortrekken.” Zaterdag wacht Hatto Heim de lastige uitwedstrijd tegen BAS uit Biddinghuizen.

Foto: Gradus Dijkman

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem