Sport

< Terug naar sport

Heideveld 75 jaar lid sv Hatto-Heim


Gepubliceerd op 07-01-2019 12:25

Heideveld 75 jaar lid sv Hatto-Heim

HATTEM – Afgelopen zaterdag kon sv Hatto-Heim voorzitter Wim Hoogers een uitpuilend clubhuis begroeten op de nieuwjaarsbijeenkomst. Bijzonderheid tijdens deze bijeenkomst was de huldiging van de heer Heideveld voor het feit dat hij maar liefst 75 (!) jaar lid is van de voetbalvereniging.

Tevens werden er nog een 13 tal andere leden gehuldigd voor 25-, 50-, 60-, en 70-jarig lidmaatschap bij de vereniging. Het huidige interim-bestuur van de vereniging keek vooruit naar het vormen van een nieuw bestuur en naar diverse andere plannen die de vereniging heeft. Ondanks het feit dat de vereniging er – volgens Hoogers – goed voor staat, werd er ook zorg uitgesproken over de betrokkenheid, hoe deze te behouden is en mogelijk terug te krijgen is. Gezien wordt dat steeds vaker dezelfde schouders meer moeten gaan dragen. Ook ging Wim Hoogers in op de samenwerking; intern binnen de vereniging, maar ook daar buiten. Voor wat betreft dat laatste zet het bestuur zich specifiek in op een versteviging van de samenwerking met v.v.  Hattem, naast hetgeen nu al gezamenlijk gedaan wordt. Zo zal in ieder geval na Hemelvaart - op 31 mei en 1 juni - ook in samenwerking met WZC Wapenveld, een tweedaags internationaal jeugdtoernooi worden georganiseerd; de Hattem Trophy. Verder bleek dat de sv Hatto-Heim en de vv Hattem het parkeer- en fietsenprobleem weer op de politieke agenda hebben gezet.

In het kader van gezondheid en zorg en verantwoordelijkheid voor de jeugd konden de aanwezigen kennis nemen van het besluit dat er op de zaterdagen tot 14.00 uur een rookverbod geldt op het gehele sportpark. Dit sluit aan op het al geldende alcoholbeleid van de vereniging. Maar ook de oudere generatie werd in het kader van de gezondheid, de verbinding met en betrokkenheid van de leden niet vergeten. Er zal een impuls gegeven worden aan het walking football.

Foto: Gonny van Duinen

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem