Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Het zijn weer Kinderspaarweken bij Regiobank Hattem


Gepubliceerd op 10-10-2018 16:49

Het zijn weer Kinderspaarweken bij Regiobank Hattem

HATTEM – “Om goed sparen te belonen, organiseren wij ieder jaar de Kinderspaarweken. Maakt uw kind tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2018 zijn spaargeld over op de RegioBank spaarrekening, dan mag uw kind een leuk cadeautje uitzoeken”, vertelt Gerjo Helmholt, adviseur bij RegioBank Hattem.

Helmholt vervolgt: “Heeft u of uw kind nog geen rekening bij de Regiobank? Met de Zilvervloot Sparen en JongWijs regelt u het in één keer goed voor uw kind. Met het bekende Zilvervloot Sparen spaart u een mooi startkapitaal voor uw (klein)kind bij elkaar. JongWijs is voor uw kind zélf. Kom tijdens onze actieperiode naar kantoor, neem een geldig legitimatie van uw kind en uzelf mee, en wij regelen het direct voor u.”

 

"Naast de Kinderspaarweken hebben wij ook voor volwassenen een aantrekkelijke betaalactie"

 

Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. “U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. Persoonlijk bij ons op kantoor of online via Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app. Ja ook gewoon bij ons op kantoor. Wij merken nog altijd dat mensen graag overstappen, aangezien zij daadwerkelijk rustig aan tafel willen zitten om de bankzaken goed te regelen”, legt Helmholt uit.

Mensen die voor 31 december 2018 een Plus Betaalrekening met Overstapservice regelen, krijgen een Hattem Cadeaubon van 25 euro cadeau van de Regiobank Hattem. Met deze actie hopen wij de lokale middenstand ook een te kunnen ondersteunen. De Hattem Cadeaubon is namelijk bij 47 Hattemse ondernemers te besteden. “En overstappen van een andere bank naar de RegioBank is heel eenvoudig. Maar ook daar helpen wij de mensen graag mee. Wij vertellen de mensen hier graag meer over”, besluit Gerjo Helmholt.

Regiobank Hattem
2e Walsteeg 3 Hattem
Tel. 038-4432200
 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem