Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Kom naar Marktplein voor het Rabo Clubkas-feestje


Gepubliceerd op 11-04-2018 10:46

Kom naar Marktplein voor het Rabo Clubkas-feestje

HATTEM – Uit Hattem en Zalk doen maar liefst tien verenigingen en stichtingen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank IJsseldelta. Zaterdagmorgen 14 april worden de opbrengsten bekend gemaakt. Het Marktplein is de plek voor dit Hattemse feestje. Iedereen die wil meegenieten is welkom.

Verenigingen en stichtingen zijn het kloppend hart van de samenleving: plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen sporten, met elkaar zingen, muziek maken of zich inzetten voor een goed doel. Ook leiden veel clubs talenten op die zonder deze support nooit zover zouden komen. Daarom ondersteunt Rabobank IJsseldelta verenigingen en stichtingen in 2018 met  100.000 euro. De tien deelnemende clubs uit Hattem en Zalk hebben, samen met de andere clubs uit Genemuiden/Zwartsluis, Kampen en Zwolle, volop campagne gevoerd om leden van de bank te laten stemmen op hun club. In totaal zijn 10.967 stemmen uitgebracht. Het totale bedrag wordt onder de 92 deelnemers verdeeld op basis van het aantal stemmen die iedere club heeft verdiend.

Op 14 april krijgen de clubs uit Hattem en Zalk op feestelijke wijze hun cheque overhandigd. Dit zijn uit Hattem: Hatto Heim, Kinderboerderij ’t Dijkweitje, Rond Uit Hattem, De Christelijke Muziekvereniging Hattem, Tafeltennisvereniging Smash '70, Muziekvereniging Ontwaakt, TC Hattem en Hattemse Mixed Hockey Club. De uitreiking is in handen van presentator Willem Gunneman en wordt omlijst door stadsdichter Hans Lambrechts. Inwoners die willen meegenieten zijn van harte welkom bij deze feestelijke uitreiking. De ontvangst met koffie en thee is om 10.30 uur op het Marktplein. Kinderen kunnen smikkelen van popcorn en hun wangen laten  schminken met een eigen club-logo of sport/muziekinstrument (neem een voorbeeld mee). Het programma eindigt om 12.15 uur. De toegang is gratis.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem