Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Kookdemo met stoomoven bij Henk Nagelhout Keukens


Gepubliceerd op 04-07-2018 09:02

Kookdemo met stoomoven bij Henk Nagelhout Keukens

HATTEM – Op vrijdag 6 juli houdt Henk Nagelhout, van het gelijknamige keukenbedrijf, een kookdemonstratie ‘dagelijks loken met de (combi-)stoomoven. De nadruk zal tijdens de demonstratie liggen op stomen, combi-stomen en sousvide bereiding van de dagelijkse maaltijd.

“Tijdens de demo maken wij, aan de hand van eenvoudige basis-voorbeelden, onder begeleiding van een professionele kok, heerlijke proeverijtjes. We gaat dit op een manier aanpakken zodat u de voorbeelden zelf kunt toepassen om dagelijks met uw (combi-)stoomoven uw eten te bereiden”, vertelt Henk Nagelhout. “We hopen zo het maximale uit de stoomoven te halen en de mensen te laten zien hoe eenvoudig het is om iedere dag, gemakkelijk en met veel plezier, een gezonde maaltijd op tafel te zetten.”

De demonstraties beginnen om 16.00 uur en om 18.00 uur. Men hoeft zich vooraf niet op te geven, maar Nagelhout verzoekt de mensen wel om ook daadwerkelijk óf om 16.00 uur óf om 18.00 uur daadwerkelijk aanwezig te zijn. “Er wordt direct veel uitgelegd en het is voor de aanwezigen natuurlijk vervelend dat de kok opnieuw moet beginnen. Iedereen is van harte welkom”, nodigt Henk Nagelhout uit.

Henk Nagelhout Keukens is gevestigd aan de Allee 27. Voor meer informatie kan men contact opnemen via 038-4446971 of via info@nagelhoutkeukens.nl.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem