Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Kota Radja bij top 168 Aziatische restaurants


Gepubliceerd op 01-08-2018 10:34

Kota Radja bij top 168 Aziatische restaurants

HATTEM – Kota Radja wordt genoemd bij de 168 beste Aziatische restaurants van Nederland. Asia Gastronomica– het platform voor Aziatische restaurants in Nederland – heeft net als in 2017 de beste 168 Aziatische restaurants gepubliceerd. “Het is geen ranglijst van 1 tot 168 maar een lijst met 168 namen. Het getal 168 is niet willekeurig gekozen, het is een Chinees geluksgetal”, zo valt te lezen op de website van Misset Horeca.

Ten opzichte van vorig jaar staan er 31 nieuwe namen in de top 168 van Aziatische restaurants voor 2018. De bekende kok Ron Blaauw staat met twee van zijn Gastrobar-zaken in de top 168. De restaurants worden beoordeeld op hun ambiance, service, culinaire kwaliteiten, bediening, drankjes en overige zaken. Met dat laatste doelt Renaud op onder andere de toiletten, de toegankelijkheid, parkeren en waar voor je geld.

Restaurants kunnen 1 tot 6 G’s verdienen waarbij zes keer een G staat voor ‘most excellent experience’ en één G is een ‘nice place’. Kota Radja krijgt 3 G’s als beoordeling. Op missethoreca.nl staat te lezen: “Benno Renaud is al sinds 2001 bezig met zijn selectie van Aziatische restaurants. Eerst deed hij dat met rijststafelen.nl. Sinds 2008 via het platform AsiaGastronomica.com. Vorig jaar gooide hij het roer nogmaals om en ging een stuk strenger selecteren. Voorheen stonden er wel 2000 restaurants op zijn website, nu is dat teruggebracht tot de top van Nederland.”

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem