Algemeen

< Terug naar algemeen

Leerlingen Het Palet in Lang Leve de Muziek Show


Gepubliceerd op 11-06-2018 11:53

Leerlingen Het Palet in Lang Leve de Muziek Show

HATTEM - De jury van de audities van Lang Leve de Muziek Show maakt bekend dat de kinderen van groep 6 en 7 van de Sint Victorschool uit Afferden en groep 6 van Het Palet uit Hattem mogen meedoen in Lang Leve de Muziek Show. 

Komend najaar zullen zij op televisie tegen elkaar strijden om de winst: optreden in de grootste schoolband van Nederland tijdens Het Kerst Muziekgala 2018 in december. Koningin Máxima is daar, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, ook aanwezig.  

De scholen uit Gelderland deden op 31 mei audities in Zutphen. De jury, die bestond uit influencer Noah Zeeuw (Ponkers), producer Jens Munnik en radio-dj Saskia Weerstand, koos op basis van de muzikale acts, deze twee groepen uit de provincie Gelderland uit, om mee te doen in het tv-programma Lang Leve de Muziek Show. Lang Leve de Muziek Show is een muzikaal spelprogramma van AVROTROS voor basisschoolkinderen dat vanaf 29 september iedere zaterdag om 17.15 uur op NPO 3 te zien is. Onder leiding van presentator Buddy Vedder strijden in iedere uitzending twee klassen uit één provincie tegen elkaar.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem