Algemeen

< Terug naar algemeen

“Leven met kanker is zwaar”


Gepubliceerd op 12-07-2018 12:58

“Leven met kanker is zwaar”

HATTEM - Leven met kanker is zwaar, zeker ook voor je dierbaren. Op z’n tijd moet je er even uitbreken, ontsnappen aan de werkelijkheid, nieuwe energie opdoen. Stichting VaarKracht begrijpen dat uit eigen ervaring maar al te goed. Daarom organiseren zij voor kankerpatiënten en hun naasten overal in het land kosteloos vaartochten. Op het water al je zorgen vergeten. “Even een moment geen kankerpatiënt”. Aldus Lieke Idsinga en Robert Rust namens Stichting Vaarkracht.

De kindergroep van Inloophuis De Zonnesteen uit Hattem is op zaterdag 7 juli jl. aan boord gestapt bij de Stichting Vaarkracht. De boten lagen gereed in de haven van Zeewolde. Daar werd men ontvangen door de schippers en de gastvrouwen Ina en Margo van Stichting Vaarkracht.

“Wat hebben wij samen met kinderen en ouders genoten van een prachtige vaartocht over het Eemmeer. We verdeelden ons over twee boten. Op sommige momenten zorgden de schippers ervoor dat de boten naast elkaar voeren. Dat vonden de kinderen prachtig. De ouders hebben lekker kunnen relaxen voor en achter op de boot. De kinderen konden heerlijk op de zitzakken luieren. En er was ook tijd voor een spelletje of het kleuren van een kleurplaat. Ook aan het roer staan was heel stoer”, zo laten de begeleiders van De Zonnesteen weten. “Want samen ben je nooit allen.”

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem