Sport

< Terug naar sport

Mini's s.v. Hatto-Heim gaan weer het veld op


Gepubliceerd op 09-03-2018 11:38

Mini's s.v. Hatto-Heim gaan weer het veld op

HATTEM - Na een lange winterperiode gaan de mini's van s.v. Hatto-Heim op zaterdag 10 maart weer het veld op. Woensdag 14 maart begint ook weer de training. Deze begint om 15.30 uur.

In de afgelopen maanden hebben de mini’s in het gymnastieklokaal aan de Hunze getraind. Tijdens deze periode is er hard getraind op technische vaardigheden zoals dribbelen, passen, trappen en afronden op het doel. Ondanks dat de jongens en meisjes veel plezier hadden in de zaal, willen ze nu toch echt graag naar buiten.

De mini's voetballen elke zaterdagochtend om 9.00 uur op het kunstgrasveld. Het enige dat zij mee hoeven te nemen zijn voetbalschoenen. Nieuwe jongens en meisjes, in de leeftijd van 4 tot 7 jaar, worden van harte uitgenodigd om ook eens in een shirt van Bayern München, Barcelona, Real Madrid, Manchester United of AC Milan te voetballen. De jeugdsponsorgroep zorgt voor de shirtjes, broeken, kousen, trainingspakken en tassen. Het lidmaatschap voor de mini's tot 6 jaar is gratis.

Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind. De training begint om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door bekende vaste trainers. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training zal ook weer op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven worden. Verdere informatie is te verkrijgen via Gerjo Helmholt (tel: 06-14020906) of kijk op www.svhattoheim.nl. Foto: Gradus Dijkman

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem