Algemeen

< Terug naar algemeen

Nieuw bestuur RTV Hattem


Gepubliceerd op 15-05-2018 13:03

Nieuw bestuur RTV Hattem

HATTEM – Het interim-bestuur van RTV Hattem draagt zijn taken over aan een nieuw bestuur dat als volgt is samengesteld: Henk Leskens (voorzitter), Alex van Winkoop (secretaris), Ruud Hofman (penningmeester) en Wim Hoogers (algemeen bestuurslid).

Ruud Hofman is op dit moment al penningmeester van de omroep en de drie andere bestuursleden treden nieuw aan. Het interim-bestuur is verheugd dat zijn werkzaamheden voorgezet gaan worden door een capabel bestuur met veel bestuurlijke kwaliteiten.

Vorig jaar is het interim-bestuur aangetreden, omdat RTV Hattem in grote problemen zat. Het interim-bestuur had zich als taak gesteld in één jaar antwoord te krijgen op de vraag: Is RTV Hattem levensvatbaar voor de toekomst? De uitgevoerde bestuurlijke en financiële reorganisatiewerkzaamheden én het visiedocument en het kijk- en luisteronderzoek maken duidelijk dat het antwoord op deze vraag is: 'Jazeker, mits.'

“Dit betekent dat er in Hattem ruimte is voor een lokale omroep, maar dat er nog een grote klus ligt om de exploitatie van de omroep financieel gezond te krijgen met voldoende medewerkers en faciliteiten om goede producten te maken voor de Hattemer bevolking”, aldus RTV Hattem.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem