Algemeen

< Terug naar algemeen

Nieuw kantoorpand Form International officieel geopend


Gepubliceerd op 11-06-2018 17:14

Nieuw kantoorpand Form International officieel geopend

HATTEM - Na een restauratietraject van ruim zes maanden verhuisde Form International in november 2017 van de Bevrijdingsweg naar het monumentale pand ’t Kalverveen aan de Eijerdijk in Hattem. Woensdag vond de officiële opening van het nieuwe kantoorpand plaats, gekoppeld aan het 25-jarig jubileum van Form International.

De jubileum- en openingsfestiviteiten startten met een mini-symposium ‘New Forests in a Changing World’. Samen met ruim 100 gasten, waaronder medewerkers uit Ghana en Tanzania, blikte Form terug op de afgelopen 25 jaar en werd aandacht gevraagd voor herbebossing in Afrika. Na afloop van het symposium vond de officiële opening plaats.  De Tanzaniaanse ambassadeur was aanwezig en samen met Isabelle Hol, dochter van eigenaar Paul Hol, heeft zij een tulpenboom in de tuin van ’t Kalverveen geplant.

Form is opgericht in 1993 en biedt hoogwaardig advies en begeleiding op het gebied van bosbeheer, certificering en technische ondersteuning bij de aanleg en het beheer van plantagebossen. Eigenaar en oprichter Paul Hol is ervan overtuigd dat er een wereld mogelijk is waarin duurzaam beheer van natuurlijk en geplant bos de standaard is en zijn passie om dit te realiseren hebben geleid tot de oprichting van 2 ondernemingen in Ghana en Tanzania die streven naar grootschalige herbebossing van gedegradeerde bosgrond. Inmiddels is Form met ca. 2500 medewerkers uitgegroeid tot het grootste bosplantagebdrijf in West-Afrika. Meer informatie is te vinden op www.forminternational.nl

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem