Algemeen

< Terug naar algemeen

Nieuwe partij Lokaal in de Kamer ook actief in Hattem


Gepubliceerd op 16-02-2017 12:13

Nieuwe partij Lokaal in de Kamer ook actief in Hattem

HATTEM - Op 15 maart doet Lokaal in de Kamer (lijst 24) mee aan de landelijke verkiezingen. Deze partij is een samenwerkingsverband van lokale en provinciale partijen. De partij zou nu ook actief zijn in Hattem via een lokale partij. De woordvoerder van Lokaal in de Kamer kon nog niet zeggen om welke partij het gaat. “Maar er zijn al wel een aantal mensen hiermee bezig. Binnen 14 dagen hopen zij met meer nieuws naar buiten te komen”, aldus Lokaal in de Kamer.

“Via samenwerking met lokale partijen in Hattem, kan Lokaal in de Kamer de komende jaren beter inspelen op de (politieke) wensen en ideeën van inwoners in deze gemeente. Het lokale geluid zal vervolgens worden vertaald naar de regionale/provinciale afdelingen van de partij en - uiteindelijk - ook in Den Haag terechtkomen”, aldus de nieuwe partij.

De doelstelling van Lokaal in de Kamer is om de basis van de partij uit te breiden en uiteindelijk samen te werken met lokale partijen in alle gemeenten in Nederland. Lokaal in de Kamer is van mening, dat besluitvorming in Den Haag zoveel als mogelijk van onderaf dient te komen. Vandaar nu deelname aan de landelijke verkiezingen in maart aanstaande.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem