Algemeen

< Terug naar algemeen

Nieuwjaarsborrel en Fundraiser New Orleans


Gepubliceerd op 12-01-2018 10:18

Nieuwjaarsborrel en Fundraiser New Orleans

HATTEM – Zaterdag 20 januari start New Orleans in Hattem met muziek, gezelligheid en de presentatie van haar plannen voor 2018 en verder. Concept-store Soul Sisters in de Kruisstraat is de gastvrouw voor de mannen van Opoe's House of Music vanaf 16.00 uur. Natuurlijk zijn naast de bestaande sponsoren en vrienden ook nieuw vrienden van harte welkom om hun steun te geven aan de ideële ANBI-stichting die ten doel heeft jong talent een podium te geven in Hattem.

Hattemer trompettist Wilfred Kroes and friends treden op tijdens de nieuwjaarsborrel die tevens bedoeld is als fundraiser om de plannen ook financieel uit te kunnen voeren. Na het grote succes op 9 september jl. staan de mannen van Opoe onder leiding van Jan-Erik Barendsen klaar voor een vervolg met a little New Orleans in Hattem op 8 september 2018. Het jaar erop wordt er weer groots uitgepakt op zaterdag 7 september 2019. Uiteraard in samenwerking met Rond Uit Hattem en in ieder geval met 't Heem, Lionsclub Hattem en de Vrienden van Opoe als sponsor.

New Orleans in Hattem is een jaarlijks evenement waar, samen met alle Hattemers en de ondernemers op het prachtige marktplein, talent in jazz, blues, soul, brass en gospel een podium wordt gegeven. Meer achtergrond- en contactinformatie is te vinden op www.opoeshouseofmusic.nl. Alle Hattemers zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op zaterdag 20 januari vanaf 16 uur. De koffie en thee wordt door Soul Sisters aangeboden.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem