Algemeen

< Terug naar algemeen

Open Dag Song & Dance jeugd musical- en theaterschool


Gepubliceerd op 13-09-2017 09:00

Open Dag Song & Dance jeugd musical- en theaterschool

REGIO - Is je kind de clown van de klas? Of juist wat stiller en meer op de achtergrond? Zingt hij of zij dagelijks luidkeels met de sterren mee? Of speelt je kind juist graag toneel en is er de droom om op het podium te staan? Dan is Song & Dance de plek om hier iets mee te doen.

Bij Song & Dance maken deelnemers op een speelse manier kennis met zang, dans en spel tijdens de musical- en theaterworkshops voor kinderen van 5 tot 12 jaar. “Benieuwd of dit iets voor jouw kind is? Kom dan langs tijdens onze Open Dag om gratis een korte proefles te volgen”, zo laat de musical- en theaterschool weten. De Open Dag is op 23 september van 13.00 tot 15.00 uur aan het Dokterspad 2 in Zwolle.

Dit seizoen start Song & Dance met de musicalworkshop Pocahontas en de theaterworkshop Midzomernachtsdroom. Tijdens de workshops wordt in 16 lessen toegewerkt naar een mooie voorstelling in het theater. Men start vanaf 2 oktober en het seizoen loopt tot eind februari. De workshops worden op verschillende locaties in Zwolle gegeven; Wipstrik, Assendorp, Stadshagen en Zwolle-Zuid. inschrijven kan eenvoudig via www.songanddance.nl.

Tijdens de Open Dag worden er proeflessen gegeven om een indruk te krijgen van de workshops. Het team van de musical- en theaterschool stelt zich graag voor en men kan meer informatie krijgen over de workshops. Van 13.00 tot 15.00 uur is er een vrije inloop en er kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats bij Song & Dance.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem