Algemeen

< Terug naar algemeen

Open Huis op Agnieten College


Gepubliceerd op 08-01-2018 09:49

Open Huis op Agnieten College

REGIO –  Kom op donderdag 11 januari naar het Open Huis van het Agnieten College Wezep. Van 19.00 – 21.00 uur zijn basisschoolleerlingen en hun ouders van harte welkom om sfeer te proeven en meer te ontdekken over het onderwijsaanbod van de school. Er is alle ruimte om vragen te stellen aan leerlingen en kennis te maken met leraren. Ook zijn er bij de verschillende vakken leuke activiteiten waar aan deelgenomen kan worden.

“Met plezier naar school gaan, uitgedaagd worden op verschillende gebieden en jezelf kunnen zijn… dat is op het Agnieten College Wezep heel belangrijk. Deze kleinschalige school is niet voor niets een persoonlijke school. De ontwikkeling van de leerling staat centraal. De leraren weten wat er binnen en buiten de school speelt en kennen alle leerlingen goed”, zo laat de school weten.

Op het Agnieten College Wezep kunnen leerlingen terecht voor kwalitatief gepersonaliseerd onderwijs op vmbo-, havo- en atheneum-niveau. Leerlingen leren op hun eigen niveau. Is een leerling goed in een vak, dan kan dit vak op een hoger niveau gevolgd worden. Hierdoor worden leerlingen uitgedaagd, krijgen ze de kans om kwaliteiten en talenten te laten zien en worden ze voorbereid op de toekomst. Ook kunnen zij kiezen voor extra lessen sport, dansen, koken of techniek. Kijk voor meer informatie over Agnieten College Wezep en het Open Huis op www.agnietenwezep.nl.

 

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem