Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Podototaal nu ook met aanmeetlocatie aan Dahliastraat


Gepubliceerd op 13-11-2017 11:49

Podototaal  nu ook met aanmeetlocatie aan Dahliastraat

HATTEM - Sinds een aantal jaren heeft Podototaal Podologie haar werkplaats aan de Dahliastraat 14 in Hattem. Sinds 1 november is hier ook de laanmeetlocatie gevestigd. Dit betekent dat Harry Klunder nu  de klanten alleen hier ontvangt en niet meer op vrijdag aan de Hoopjesweg.

Harry kiest hiervoor omdat dit praktisch is en voor de klanten duidelijker. “Het kwam steeds vaker voor dat de ze aan de verkeerde deur stonden. Daarbij kan ik zo de klanten ook beter en sneller bedienen”, zo laat Harry weten.

Als tijdens het consult of de nacontrole blijkt dat er een kleine aanpassing aan de zool nodig is kan deze ter plekke uitgevoerd worden. Het voordeel hiervan is dat men de aangepaste zool gelijk weer mee kan nemen. Harry Klunder legt uit: “Deze beslissing neemt niet weg dat de multidisciplinaire manier van denken en handelen gewoon blijft zoals het was. We zijn bekend met de kwaliteit van onze collega's en weten ze te vinden wanneer dit nodig blijkt.”

Deze verandering versterkt het doel van Podototaal om in Hattem een aanspreekpunt te zijn waar men met alle vragen en problemen over voeten en schoenen terecht kan en om daar dan ook een oplossing voor te bieden. “Verder stellen we het erg op prijs dat u met uw vragen bij ons aanklopt in de werkplaats deze is vrij toegankelijk en op dinsdag en woensdag is daar altijd wel iemand aanwezig voor die tijd even bellen voorkomt natuurlijk teleurstelling.”

Podototaal
Dahliastraat 14 Hattem
Tel: 06-14948888 Harry Klunder of  06-12266849 Anja van 't Hul
www.podototaal.nl
Facebook: Podototaal praktijk voor podologie
 

 

 

 

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem