Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Renate hair@home; “advisering is van groot belang”


Gepubliceerd op 06-11-2018 09:20

Renate hair@home; “advisering is van groot belang”

HATTEM – Renate hair@home is verhuisd. De kapsalon van eigenaresse Renate Steringa is vanaf heden te vinden aan de Zwijnenbergstaat 38. “Ik heb naast ons huis een mooie salon kunnen vestigen”, vertelt Renate enthousiast.

Renate hair@home bestaat inmiddels zes jaar en de onderneemster heeft al 10 jaar ervaring in de kappersbranche. “In de afgelopen jaren heb ik al vele klanten toe mogen voegen aan mijn vaste klantenbestand. Dat is natuurlijk erg prettig. En nu ik een kapsalon aan huis heb kunnen creëren, kan ik hen ook makkelijk ’s avonds ontvangen”, aldus Renate.

Adviseren
Behalve de dagelijkse werkzaamheden als kapper, legt Renate zich meer en meer toe op advisering: “De haartrend veranderd voortdurend en is erg gevarieerd. Of men nu een kort kapsel of graag lang haar wil, ik ben continu op de hoogte van de laatste trends. Ik volg trainingen om up-to-date te blijven.”

KIS!
Renate hair@home werkt met het product KIS! Professionele verzorgings- en stylingsproducten van Nederlandse bodem. “Behalve dat ik daar zelf heel prettig mee werk, kunnen mensen die producten ook bij mij kopen. Dit merk gaat terug naar de basis van het haar. De basis van gezond haar vormt de hoofdhuid. Hoofdhuidproblemen worden eerst aangepakt. Ook daarin kan ik mijn klanten adviseren. Uiteindelijk gaan we dan naar een resultaat met gezond en veerkrachtig haar. Als voorbeeld geef ik maar de Kerascalp Shampoo. Een romige, kalmerende shampoo voor droog haar en een droge, gevoelige hoofdhuid. Het werkt tegen schilfering, doodt bacteriën en stimuleert de doorbloeding van het hoofdhuid. Ideaal voor iedereen die last heeft van psoriasis, eczeem en andere huidstoornissen.

Stichting Haarwens
Dames die hun haar willen doneren aan de Stichting Haarwens kunnen ook terecht bij Renate. “Als dames dat willen, dan is de knipbeurt gratis!”, aldus Renate.

Actieprijs
Tot 1 januari 2019 is knippen extra voordelig bij Renate hair@home. In plaats van de reguliere 16,50 euro, betaalt de klant nu maar 14 euro.

De openingstijden van Renate hair@home zijn maandag en dinsdag van 9.00 tot 22.00 uur, woensdag van 18.30 tot 22.00 uur, donderdag van 9.00 tot 11.30 uur en 18.30 tot 22.00 uur en vrijdag 18.30 tot 22.00 uur.

Renate hair@home
Zwijnenbergstraat 38 Hattem
Tel. 06-156 48 687
www.renatehairathome.nl

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem