Sport

< Terug naar sport

Roeland jaar langer bij v.v. Hattem


Gepubliceerd op 07-01-2019 08:33

Roeland jaar langer bij v.v. Hattem

HATTEM – Hans Roeland blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer van v.v. Hattem. Dat maakte de vereniging bekend tijdens de  nieuwjaarsreceptie. Het seizoen 2019-2020 wordt zijn vierde als trainer/coach van de derdeklasser. Zowel de vereniging als de coach zijn zeer tevreden over de samenwerking tot op heden

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd terug gekeken op een voor v.v. Hattem bijzonder jaar, het 100-jarig bestaan. “Dit is groots gevierd met allemaal fantastische evenementen georganiseerd door een enthousiaste jubileumcommissie en heel veel onmisbare vrijwilligers”, zo laat de vereniging weten.

Bij vv Hattem is het gebruikelijk om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Over 2018 waren dit: Jongens Onder 12/2 (team van het jaar), René Nijenhuis (scheidsrechter van het jaar), Milan Rojer (speler van het jaar), Tino Brink (leider van het jaar), Hans Roeland (trainer van het jaar) en Piet de Haan (vrijwilliger van het jaar).
 

Voor 2019 staan diverse plannen op de kalender bij v.v. Hattem. Zo wordt er een groot, internationaal jeugdtoernooi georganiseerd in samenwerking met WZC en SV Hatto-Heim en worden er diverse verbeteringen en aanpassingen aan het sportpark toegepast, zoals LED-verlichting en een sproei installatie voor het hoofdveld. Ook is de nog steeds niet opgeloste parkeeronveiligheid een groot punt van aandacht voor de vereniging.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem