Sport

< Terug naar sport

Ruime zeges hockeyheren en dames


Gepubliceerd op 13-11-2017 08:24

Ruime zeges hockeyheren en dames

HATTEM – Zowel de dames als de heren hockeyers hebben afgelopen weekend hun wedstrijden gewonnen. De dames voor de competitie en de heren voor zowel de competitie als voor de beker. Tevens werd woensdagavond Karin Lowik benoemd tot voorzitter van HMHC.

De dames wonnen voor de competitie van de Meeuwen uit Emmeloord. De dames verpulverden de opponent met liefst 8-2. De heren traden zondag aan in en tegen Amersfoort. Door een doelpunt van Tom Morris wonnen de Hattemers met 0-1. Eerder in het afgelopen weekend, op vrijdagavond, traden de heren ook al aan. In Apeldoorn werd van de gelijknamige hockeyclub gewonnen met 0-10. Deze bekerwedstrijd was in het kader van de Silvercup. Aanstaande zondag spelen de heren thuis. Om 14.45 uur begint dan de wedstrijd tegen Houten. De dames spelen dan de uitwedstrijd tegen Nunspeet.

Woensdagavond vond bij HMHC de algemene ledenvergadering plaats. Twee bestuursleden traden af, voorzitter Marc Burgers en penningmeester Arjen Witteveen. Als opvolgers werden Karin Lowik  (voorzitter) en Albert Koobs (penningmeester) benoemd. Ook de ‘klusclub’, onder leiding van Patrick Koop kreeg een warm applaus. Wichert Dubbeldam werd tot zijn verrassing tot erelid benoemd voor het vele werk dat hij voor de club heeft gedaan en nog doet.  

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem