Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Schildersbedrijf Brem: “Wij betalen voor u de BTW-verhoging”


Gepubliceerd op 12-10-2018 09:10

Schildersbedrijf Brem: “Wij betalen voor u de BTW-verhoging”

HATTEM – Vanaf 1 januari 2019 gaat de BTW op onder meer schilderwerk omhoog van 6% naar 9%. “Wij willen dat BTW-verschil graag op ons nemen”, zo vertelt Henk Brem, eigenaar van Schildersbedrijf Brem.

De actie van Schildersbedrijf Brem geldt voor huizen die ouder zijn dan twee jaar. “Wij betalen deze BTW-verhoging voor u als u ons de opdracht gunt vóór 01-01-2019 en de werkzaamheden uitgevoerd worden vóór 31-08-2019. Dit aanbod geldt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk”, zo legt Henk Brem uit.

Schildersbedrijf Brem bestaat inmiddels 6 jaar. Sinds enige tijd heeft Brem de hulp van Bert van Winkoop. “Net als ik een zeer ervaren schilder. Iedereen in Hattem kent Bert wel”, vertelt Henk Brem. Waarna hij vervolgt: “Behalve het schilderwerk zelf, is ook advisering een belangrijk deel van ons werk. Zo is goed onderhoud natuurlijk erg belangrijk. Door goed onderhoud behoudt uw woning zijn waarde. Zitten er kieren in het houtwerk, dan kan houtrot ontstaan. Hoe sneller je dat behandelt, hoe minder het werk en dat scheelt natuurlijk veel kosten”, aldus Henk Brem.

Voor meer informatie:
Schildersbedrijf Brem
Tel. 06- 52295178
info@schildersbedrijfbrem.nl.
 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem