Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Sizar Haarmode; profiteer nu nog van ons scherpe tarief


Gepubliceerd op 14-11-2017 13:51

Sizar Haarmode; profiteer nu nog van ons scherpe tarief

HATTEM – Sinds enige weken is Sizar Haarmode gevestigd in de Kerkstraat in Hattem. Bij Sizar Haarmode is het niet nodig om vooraf een afspraak te maken. “Mensen kunnen gewoon binnen lopen. Dat vinden de mensen makkelijk. Gewoon even binnen lopen als dat zo uitkomt. Maar het is natuurlijk wel mogelijk om een afspraak te maken.”

“We zijn zo leuk en gastvrij ontvangen in Hattem. Zowel door onze klanten als door de ondernemers. Echt heel erg leuk”, zo laten de medewerkers van Sizar Haarmode weten. Het knippen voor dames en heren kost slechts 12,50 euro en kinderen knippen tot en met 10 jaar kost slechts 8 euro. Deze actie is geldig tot en met 18 november. “We krijgen nu al mensen die via-via bij ons komen. Dat is echt erg leuk. En onze haarstylisten zijn volledig gediplomeerd en hebben veel ervaring. Mensen kunnen dus voor alle soorten kappersbehandelingen bij ons terecht. Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze Sizar Haarmode vakmensen! Bij onze salons stap je vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend naar buiten. Wij zorgen ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit.” Daarbij helpt Sizar ook graag bij maatschappelijke projecten.

De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Sizar Haarmode
Kerkstraat 15 Hattem
Tel. 06-83542121

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem