Sport

< Terug naar sport

Triple Eye Security Management sponsort Smash ‘70


Gepubliceerd op 07-10-2017 11:56

Triple Eye Security Management sponsort Smash ‘70

HATTEM - Triple-Eye BV is ontwikkelaar en leverancier van hoogwaardige hard- en softwareproducten op het gebied van security management. Vanaf idee tot eindproduct worden klantspecifieke security vraagstukken beantwoord door een eigen research- en development team.

Het contact met Triple Eye ontstond per toeval. Eigenaar Henry Jonker tafeltennist bij TT Zwolle en speelde een paar seizoenen geleden tegen het team van Auke van Selling, voorzitter van de sponsorcommissie van Smash ’70.

Tijdens het gesprek dat destijds ontstond bleek dat Triple Eye onder andere motorcylinder-sloten plaatst, waarmee een deur wordt omgebouwd tot een intelligent slot. De deur kan dan geopend en gesloten worden met een smartphone. En van het één kwam het ander.

Triple Eye heeft ook bij Smash ’70 een motorcylinder geïnstalleerd, waardoor het toegangbeheer van het tafeltenniscentrum een stuk eenvoudiger is geworden.
Naast motorcylinders levert het high tech bedrijf uit Emst ook inbraakdetectie-systemen. Op de site www.triple-eye.nl is daarover meer te lezen.

 

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem