Zakelijk

< Terug naar zakelijk

Twee Hattemse bedrijven verhuizen naar Lindenhof


Gepubliceerd op 10-01-2018 11:40

Twee Hattemse bedrijven verhuizen naar Lindenhof

HATTEM – Van den Berg Installatie Techniek B.V gaat verhuizen naar de Lindenhof 3. Eigenaar Henk van den Berg bouwt op deze plek een nieuw pand samen met Wim Brummel van Brummel Bouwmanagement. Naar verwachting gaat begin maart de eerste paal de grond in, waarna de beide bedrijven rond de zomer het pand gaan betrekken.

Van den Berg Installatie Techniek werkt nu nog vanuit de Ridderstraat. “Daar hebben we nu kantoor en magazijn, maar we groeien op dit moment uit ons jasje. Of eigenlijk zijn we er al uitgegroeid. En daarom komt deze stap op het juiste moment. We hebben aan de Lindenhof meer kantoorruimte en meer magazijn. Daarbij is het qua bevoorrading ook veel eenvoudiger dan nu”, legt Henk van den Berg uit.

Van den Berg  levert al bijna 55 jaar diensten op het gebied van installatietechniek. Denk hierbij onder meer aan elektra, centrale verwarming, ventilatie, verlichting en onderhoud en service. Naast het feit dat Van den Berg diensten levert aan onder meer winkelpanden, kantoren, scholen en nieuwbouw, kan men bij dit Hattemse bedrijf ook terecht voor installatiewerk bij verbouwingen van keuken, badkamer of uitbouw.

Brummel Bouwmanagement is een bedrijf dat aan de bouw gerelateerde werkzaamheden uitvoert zoals ontwikkeling, ontwerp, kostenadvies, vergunningaanvraag, directievoering en bouwkundige inspecties. En dat voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Van den Berg Installatie Techniek en Brummel Bouwmanagement hebben het pand samen ontwikkelt en gaan het ook samen bouwen. Bij toeval kwamen de twee Hattemse ondernemers elkaar tegen en zo ontstond deze samenwerking. “Het wordt een duurzaam gebouw. De verwarming en koeling van het pand gebeurt middels een warmtepomp installatie, verder is het pand gasloos en werken we met LED-verlichting, legt Wim Brummel uit.

Dit nieuws kwam in dezelfde week als het nieuws over de ontwikkeling die nu gaat plaats vinden op industrieterrein ’t Veen (zie voorpagina, red.). “Dat is erg goed nieuws. Er gaat reuring plaats vinden in Hattem en het is mooi dat dit gebied opgeknapt gaat worden. Een hele goede stimulans voor de economie van Hattem en voor het aangezicht van ons mooie stadje”, knikken Van den Berg en Brummel goedkeurend.

Van den Berg Installatie Techniek  B.V                          
Tel. 038 - 444 22 25                                                
www.vandenbergtechniek.nl                                           
info@vandenbergtechniek.nl

Brummel Bouwmanagement
Tel. 038-3000270
www.brummelbouwmanagement.nl                        info@brummelbouwmanagement.nl                                                                            

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem