Algemeen

< Terug naar algemeen

Vaar mee met Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’


Gepubliceerd op 08-08-2018 10:45

Vaar mee met Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’

HATTEM - Op woensdag 22 en donderdag 23 augustus ligt het Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ weer afgemeerd aan de Loswal bij de haven van Hattem. Op donderdag is het mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens diverse rondvaarten op de IJssel. Bovendien is het jacht af te huren voor gezelschappen op de twee avonden.

Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!

De Piet Hein doet Hattem aan als tussenstop onderweg van Hanzestad naar Hanzestad en biedt bezoekers en inwoners van Hattem hiermee de unieke kans om kennis te maken en mee te varen voor een tochtje op de IJssel op dit Koninklijk Jacht.

Het is mogelijk om individueel mee te varen op donderdag 23 augustus 10:00 tot 12:00 uur en op de middag van 13.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 18.00 uur. Kaarten kosten € 13,50,- p.p. en zijn verkrijgbaar bij het TIP Hattem, Kerkhofstraat 2. Of via de mail tip@ronduithattem.nl

 

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem