Algemeen

< Terug naar algemeen

Voorverkoop toneelvereniging Advendo van start


Gepubliceerd op 11-04-2018 10:27

Voorverkoop toneelvereniging Advendo van start

HATTEM - Het vaste publiek van Advendo had het al opgemerkt; het is al begin april en er is nog steeds geen uitvoering geweest in de Marke.

Omdat VV Hattem dit jaar haar 100-jarig bestaan viert, en met Advendo al jaren een zeer goede band heeft, doet de toneelvereniging dit jaar iets heel anders. Als onderdeel van de festiviteiten zullen zij 3 openluchtvoorstellingen geven op het hoofdveld van VV Hattem, waarbij een deel van de tribune voor het publiek is bestemd.  Omdat die heel andere eisen stelt aan zaken als verlichting en geluid en er natuurlijk sprake is van een heel groot ‘podium’, is deze voorstelling wel een grote uitdaging voor de leden. Niet alleen qua spel, maar ook op het gebied van organisatietalent.

Omdat het zich zo goed leent voor een openluchtspel, is er gekozen voor het stuk De Ringmeester dat Advendo jaren geleden ook eens gespeeld heeft. Het verhaal gaat over Bertus Lubbers, een caféhouder die van zijn vrouw op dieet moet. Om af en toe aan haar te kunnen ontsnappen zegt hij dat hij is gaan boksen en dus ‘op pad moet’. Maar dan verschijnt er een jongedame die claimt dat Bertus haar danspartner en verloofde is. Zijn vrouw is uiteraard des duivels, maar onze arme caféhouder kent de jongedame niet eens. Hoe kan dat nu?

Om te zien hoe dit afloopt is iedereen donderdag- tot en met zaterdagavond, 24, 25 en 26 mei van harte welkom op het sportpark bij VV-Hattem. Op zaterdag is er livemuziek na de voorstelling. Meer informatie is te lezen op www.advendohattem.nl.

Als laatste nog dit:

Kaartjes zijn vanaf heden verkrijgbaar voor 7,50 euro te koop op onderstaande adressen.

W. Kollumer, Hogenkamp 82, tel: 038-4445890.
Cafetaria ‘t Knienhol, Hollewand 22, tel: 038-4440312.
VV-Hattem, Konijnenbergerweg 2-c, tel: 038-4442493.

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem