Algemeen

< Terug naar algemeen

‘Winterreise’ door CoCo Collectief in Hattem


Gepubliceerd op 03-01-2019 09:30

‘Winterreise’ door CoCo Collectief in Hattem

HATTEM - Op 19 januari treedt - om 20.15 uur - bij de Kunstkring Hattem in de Marke het CoCo Collectief op met Winterreise van Schubert.

CoCo Collectief bestaat uit vijf zangeressen en pianist Maurice Lammerts van Bueren. In deze voorstelling zingt het Coco Collectief de Winterreise van Schubert in een bijzondere regie van Marc Pantus. In vierentwintig gedichten van Wilhelm Müller, op muziek gezet door Franz Schubert, probeert een naamloze jongeling gedurende een eenzame en ijzige zwerftocht een verloren liefde te verwerken. ‘Hij doolt met bevroren tranen langs witte akkers en gestorven bloemen, over harde ijskorsten waaronder gevaarlijke stromen bruisen en door diepe rotskloven – een fascinerende reis bezaaid met dwaallichten, kraaiende hanen, krijsende raven, grommende honden en rammelende ketens.’

Voor belangstellenden zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna of ‘s avonds aan de zaal. Volwassenen betalen 20 euro en jongeren tot 18 jaar en studenten slechts 5 euro. Kijk voor meer informatie ook op www.kunstkringhattem.nl. “Reserveer tijdig! Kom op tijd aan de zaal want het aantal kaarten is beperkt”, waarschuwt de Kunstkring Hattem.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem